Vanaken maakt grote terugkeer: Heb beloning gekregen van de coach

  Vanaken maakt grote terugkeer: "Heb beloning gekregen van de coach"

  zaterdag 12 augustus 2017 om 13:07

  Club Brugge pakte vrijdag een gevleide winst tegen Zulte Waregem. Het werd 1-2 voor de Bruggelingen, maar echt overtuigen kon Club niet. Voor Hans Vanaken was het de grote terugkeer.

  Vanaken stond voor het eerst dit seizoen in de basis in de Jupiler Pro League. Hij was meteen enorm belangrijk voor Club Brugge. De middenvelder had ook een groot aandeel in het openingsdoelpunt van de Bruggelingen. "Het is natuurlijk fijn om terug in de basis te staan. Als je dan nog de drie punten kunt meepakken, dan kunnen we persoonlijk en als team niet anders dan tevreden zijn", zegt hij op de officiële website van Club Brugge.

  Dat Vanaken aan de wedstrijd begon, was toch verrassend. Er leek namelijk geen plek voor hem te zijn in het nieuwe systeem van Ivan Leko. "We hadden omgeschakeld naar een ander systeem met mij meer vanop de linksmidden. Dat is mijn tweede beste positie na de nummer tien in een 4-3-3 systeem."

  "Ik vind dat het aardig gelukt is voor mij. Een voetballer wil natuurlijk altijd spelen en er altijd bij zijn. Als dat niet het geval is, dan is het gewoon keihard werken op training en tonen aan de trainer dat je erbij hoort. De laatste weken heb ik goed getraind en dit is misschien mijn beloning die ik krijg van de coach", besluit hij.

  Plaats een reactie

  zaterdag 12 augustus 2017 om 13:15
  Vanaken topspeler ,dat ze die maar houden echte klasse vent!
  Daar zitten ze mee op schema om binnen 9 jaar nog eens kampioen te worden
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Vanaken maakt grote terugkeer: "Heb beloning gekregen van de coach"