'Van Holsbeeck zoekt oplossing voor Roef, Nederlandse club biedt die aan'

'Van Holsbeeck zoekt oplossing voor Roef, Nederlandse club biedt die aan'

12-08-2017 09:25
1

Davy Roef heeft nog steeds geen nieuwe club gevonden. De doelman wil graag vertrekken bij paars-wit, maar Anderlecht laat hem nog niet gaan. Uit het buitenland is er alleszins interesse.

Het Nederlandse Excelsior hoopt zich voor het einde van de transferperiode te versterken met Roef. De doelman wil zelf graag naar Rotterdam komen, dat meldt Voetbal International zaterdag. Roef is de beoogde opvolger van Warner Hahn, die in de tweede seizoenshelft werd gehuurd van Feyenoord en inmiddels bij sc Heerenveen speelt. Met Alessandro Damen hebben de Kralingers al een concurrent onder contract staan.

Excelsior en Anderlecht waren twee weken geleden al zo goed als akkoord, maar de Brusselaars hielden een vertrek van Roef tegen door de onzekerheid over het keepersbestand. Van Holsbeeck weet dat het moeilijk is voor de jonge goalie. "Anderlecht heeft drie keepers nodig", beklemtoont Van Holsbeeck in Het Laatste Nieuws.

"Ik heb Roef gevraagd om me wat tijd te geven. Ik heb nog drie weken om een oplossing voor hem te vinden én misschien een derde keeper te nemen zoals we die hadden met Rubén. We hebben nog drie weken om te zien wat we kunnen doen", besluit hij.