Videoref kop van Jut na wedstrijd Club: Wat is het nut van die man?

Videoref kop van Jut na wedstrijd Club: "Wat is het nut van die man?"

12-08-2017 08:01
4

Het werd vrijdag geen overwinning voor Zulte Waregem tegen Club Brugge. Essevee ging in eigen huis onderuit met 1-2. Er was veel te doen om de strafschopfase in de tweede helft. De thuisploeg vond dat het een strafschop verdiende, maar zowel de scheidsrechter als de videoref vonden er niets aan.

Er werd na de wedstrijd vooral naar de videoref gewezen. "Het was zeker een penalty", reageerde Zulte Waregemspits Peter Olayinka na de wedstrijd tegenover Het Laatste Nieuws. "Ik hoopte echt dat de scheidsrechter zou fluiten."

Visser floot niet voor een penalty, dus werd naar de videoref gekeken. "Vervolgens dacht ik dat hij aan de videoref zou vragen of het een strafschop was - voor mij leek dat evident. Maar het was een shock toen bleek dat dat niet het geval was", zucht hij.

"Ongelofelijk, ik vraag mezelf af wat het nut van die man is als ze hem toch niet gebruiken. De match kon makkelijk stopgezet worden om de fase te checken. Dit was een bepalend moment in de wedstrijd", besluit hij duidelijk ontevreden.