Entourage Svilar krijgt njet van Anderlecht: Praten enkel nog via advocaten

Entourage Svilar krijgt njet van Anderlecht: "Praten enkel nog via advocaten"

12-08-2017 07:47
7

RSC Anderlecht is niet te spreken over de manier van werken van de entourage van Mile Svilar. De doelman wil vertrekken bij de Brusselaars. Anderlecht speelt het spel hard.

Herman Van Holsbeeck heeft nog maar weinig zin om rond de tafel te zitten met de entourage van Svilar. "Mijn bureau staat altijd open, maar ik kan met hen niet meer praten. Er wordt alleen nog gepraat via advocaten", zegt hij aan Het Laatste Nieuws.

"Ik denk dat de entourage van Svilar intussen wel beseft dat we ons niet gaan laten doen. De optie in het contract is gelicht, we hebben van de bond de bevestiging dat Svilar nog tot 2019 bij ons onder contract ligt. Men moet correct zijn. Als er gedreigd wordt met de wet van '78, zijn er alleen maar verliezers. Maar we gaan een oplossing proberen te vinden", klinkt het.

Alles voor Mile gedaan
Volgens de manager van Anderlecht heeft de club niets verkeerd gedaan. "Ik ben zeer ontgoocheld door de zaak Svilar, nadat we de voorbije twaalf jaar heel veel voor Mile hebben gedaan. Het enige wat ze de club en mij persoonlijk kunnen verwijten, is dat ik alles gedaan heb om tegen Mile en zijn familie te kunnen zeggen: 'Ik probeer ervoor te zorgen dat je voor het seizoen '17-'18 nummer één bent.'"

"Ik heb Rubén voor zes maanden gehaald zonder optie, ik heb Sels gehaald zonder optie, ik heb Proto laten gaan. Iedereen in de staf zegt: 'Mile is een toptalent, maar hij is niet klaar. We moeten hem even uitlenen, want hij moet spelen.'"