'Genk bereikte akkoord met Club Brugge, maar speler wees overgang af'

  'Genk bereikte akkoord met Club Brugge, maar speler wees overgang af'

  zaterdag 12 augustus 2017 om 07:30

  KRC Genk heeft met Clinton Mata een nieuwe rechtsachter gevonden. De Angolees wordt voor één seizoen gehuurd van Charleroi. Hij blijkt echter niet de enige rechtsachter uit de Belgische competitie te zijn die op het lijstje stond.

  Het Laatste Nieuws meldt dat Mata eigenlijk niet de voorkeur genoot van Genk. De Limburgers klopten eerst aan met Club Brugge omtrent een overgang van Ricardo van Rhijn. Er werd zelfs al een akkoord bereikt met Club Brugge. De 26-jarige Nederlander zag een transfer echter niet zitten en legde het aanbod van Genk naast zich neer.

  Een oplossing voor de Bruggeling is er intussen nog steeds niet gevonden. Die kan er wel snel komen. Zo zou de rechtsachter in de belangstelling staan van het Turkse Bursaspor. Een overstap waar hij naar verluidt niet weigerachtig tegenover staat.

  De voormalige speler van Ajax kwam vorige zomer pas naar Club Brugge en veroverde meteen een basisplaats. In alle competities samen speelde hij 29 wedstrijden voor Club, met daarbij ook alle Champions League-wedstrijden. Na de winterstop speelde de nieuwe aanwinst Helibelton Palacios hem echter uit de ploeg.

  Plaats een reactie

  larédo +1351
  zaterdag 12 augustus 2017 om 07:52
  Eigenlijk spijtig dat die kerel nog een transfer versierd heeft. Hij voelde zich al te goed voor de pintjes league, zelf aantreden in de CL was niet genoeg voor meneer. Hoe dwaas moet ge uzelf wel niet vinden na zo'n debacle!
  Achja in't slechtste geval spelen ze ook nog in PO2 voor e ticketje europees.. Dan ook nog ff hopen dat ze alle kleppers genre STVV in de finale ontwijken ofc.
  Vind ik leuk
  Shredder +2436
  zaterdag 12 augustus 2017 om 08:56
  Onbegrijpelijk dat Club hem zelfs naar Genk laat gaan...
  Vind ik leuk
  Garland +4885
  zaterdag 12 augustus 2017 om 10:40
  beetje de loonlast verminderen
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  'Genk bereikte akkoord met Club Brugge, maar speler wees overgang af'