Bolat: De dingen die men bij Club over mij gezegd heeft zijn zever

  Bolat: "De dingen die men bij Club over mij gezegd heeft zijn zever"

  zaterdag 12 augustus 2017 om 06:55

  Sinan Bolat is weer helemaal terug van weggeweest. De doelman lijkt het wel naar zijn zin te hebben bij Antwerp. Hij keerde eerder al terug naar België via Club Brugge, maar een groot succes werd dat niet.

  "Ik weet er niet veel meer van. Dat (de periode bij Club Brugge) heb ik uit mijn geheugen gewist", lacht hij in Het Laatste Nieuws. Bolat kreeg tijdens zijn periode bij Club Brugge heel wat kritiek. "De uitspraken die mensen van de club over mij in de media deden, hebben me geraakt."

  "Er werd gezegd dat ik mijn niveau niet meer haalde. Dat het gedaan was met Bolat. Er komt een moment dat ik nog wel eens enkele mensen van antwoord zal dienen, maar eerst wil ik me weer op het veld bewijzen. Het zou niet slim zijn om namen te noemen. Ik weet ook wel dat ik niet goed presteerde. De eerste schuldige was ikzelf, maar op het moment dat ik in doel moest plaatsnemen, was ik niet klaar. Dat gaven mijn fysieke testen duidelijk aan. Ik had enkele matchen nodig, maar kreeg geen kans meer", klinkt het streng.

  Zever
  Hij heeft toch enige revanchegevoelens tegenover Club. "Ik heb nooit aan mezelf getwijfeld. Ik weet nog altijd donders goed wat ik kan en niet kan. Het is aan mij om te tonen dat de dingen die men bij Club over me gezegd heeft, allemaal zever zijn. Ik had gewoon vertrouwen nodig en enkele wedstrijden."

  Nu heeft hij met Antwerp de perfecte club voor hem gevonden. "Ik ben heel blij dat ik bij Antwerp ben. Ik heb altijd graag in zo'n sfeer gespeeld en hou van die druk. Dat maakt me beter. Alles loopt goed momenteel, maar zondag spelen we pas onze derde match. We moeten blijven knokken en met de juiste mentaliteit het veld opgaan", besluit hij.

  Plaats een reactie

  buck +2105
  zaterdag 12 augustus 2017 om 08:55
  Zaken die toen gezegd geweest zijn waren waarheid!Terug al grote mond en nog niks bewezen.Wat moet er dan gezegd worden over u passage in Portugal?Lag ook aan het bestuur van de club zeker?Heeft 2jaar niet gespeeld bewijs u eerst voor je terug grote mond opzet.
  Vind ik leuk
  Shredder +2387
  zaterdag 12 augustus 2017 om 08:56
  Zo kennen we Bolatje, de fout van de rest maar niet van hem
  Vind ik leuk
  Lord Wenger +11427
  zaterdag 12 augustus 2017 om 10:55
  "De eerste schuldige was ikzelf" - Bolat
  Vind ik leuk
  Boerken +6081
  zaterdag 12 augustus 2017 om 09:11
  Hij mag spreken maar eerst met de voeten en handen. Daarna kan of mag hij oordelen
  Vind ik leuk
  Garland +4864
  zaterdag 12 augustus 2017 om 10:37
  Hij heeft nu twee matchen achter elkaar gespeeld op een goed niveau. Dat is ook weer al meer dan 5 jaar geleden.
  Vind ik leuk
  Geofpurple +2839
  zaterdag 12 augustus 2017 om 11:05
  De ploegen na club brugge waren ook allemaal zever aan het verkopen toen je niet mocht spelen? Gast hou gewoon uw mond toch. Da speelt hier 2 matchkes en zet meteen een grote klep op. Zieligaard
  Vind ik leuk
  zaterdag 12 augustus 2017 om 13:00
  k;zie hem nog met zijn twee vuisten op de zetterberg zijn hoofd tijdens testmatch and/sta
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Bolat: "De dingen die men bij Club over mij gezegd heeft zijn zever"