Dury reageert scherp na nederlaag: Misschien zat de videoref al in zijn bed

  Dury reageert scherp na nederlaag: "Misschien zat de videoref al in zijn bed"

  vrijdag 11 augustus 2017 om 23:58

  Zulte Waregem kon vrijdag niet stunten tegen Club Brugge. Essevee verloor met 1-2 van Club Brugge. Na de match was iedereen bij de thuisploeg boos op de leiding, die geen strafschop toekende voor Zulte Waregem. 

  Francky Dury kreeg na de match de beelden van de strafschopfase met Peter Olayinka in de hoofdrol te zien. "Het was een duidelijke strafschop, daar kun je niet over discussiëren. Het is de tweede keer, in Eupen werd een zuivere duwfout op Saponjic niet gefloten, vandaag gebeurt dit", noteerde Sporza uit de mond van Dury. 

  "Ik begrijp niet hoe je dit niet kan zien op tv-beelden. Misschien zat de man al in zijn bed, want deze match was om 20.30u. Dit kunnen we niet aanvaarden. Als dat vandaag met Club Brugge gebeurt, staan de kranten er vol van."

  "De beelden zijn klaar en duidelijk. Ik had het zelf ook gezien en aan de vierde scheidsrechter gezegd. Dan krijg je geen reactie en denk je dat je het misschien toch verkeerd hebt gezien. Ik hoorde op de bank ook meteen dat het strafschop was en dat is vervelend voor de rest van de wedstrijd. Het is spijtig om op die manier punten te verliezen."

  Lees ookFalende videoref krijgt advies: "Rijd maar met je autootje weg"

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Dury reageert scherp na nederlaag: "Misschien zat de videoref al in zijn bed"