Update: 'Vertongen en Alderweireld moeten dure concurrent nog niet vrezen'

  Update: 'Vertongen en Alderweireld moeten dure concurrent nog niet vrezen'

  zaterdag 12 augustus 2017 om 06:41

  Een gerucht uit Spanje: Tottenham Hotspur en Ajax zouden een akkoord bereikt hebben over Davinson Sánchez. Dat meldt de Spaanse journalist Gerard Romero. De transfer betekent een extra concurrent voor Jan Vertonghen en Toby Alderweireld bij de Spurs. 

  De verslaggever, met 84.000 volgers op Twitter, meldt dat het gaat om een transfersom van 35 miljoen. Het is niet duidelijk of het daarbij gaat om euro, of pond (38,5 miljoen euro). De geruchten over interesse van Tottenham Hotspur in de Colombiaanse verdediger van Ajax worden daarmee steeds sterker. Eerder schreef tabloid The Sun al dat de Engelse club zijn pijlen had gericht op de stopper.

  Tottenham Hotspur moet zijn eerste zomerversterking nog halen en lijkt dus vooral naar defensieve opties te kijken. Ajax bevestigde vrijdag juist de komst van een andere Colombiaan: Luis Manuel Orejuela. Als vervanger van Sánchez wordt ook een Colombiaan genoemd: Carlos Cuesta, die onder contract staat bij Atlético Nacional. Daar pikte Ajax ook Sánchez op.

  Update 06.41: De Telegraaf meldt dat Tottenham Hotspur zich vrijdagmiddag nog niet officieel had gemeld voor Davinson Sánchez bij Ajax. Of dat daarna wel is gebeurd, is niet bekend. De krant meldt wel dat duidelijk is dat er 'ongelooflijk veel belangstelling' is voor Sánchez.

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Update: 'Vertongen en Alderweireld moeten dure concurrent nog niet vrezen'