Club Brugge haalt opgelucht adem: Het gaat om ballen tegen de netten trappen

Club Brugge haalt opgelucht adem: "Het gaat om ballen tegen de netten trappen"

11-08-2017 23:20
8

Club Brugge boekte vrijdag zijn derde zege op rij. Ditmaal ging het met 1-2 winnen op het veld van Zulte Waregem. Onder meer Jelle Vossen scoorde. De aanvaller van Club Brugge zette een strafschop om. 

"Je weet op voorhand dat het moeilijk gaat worden als je op Zulte Waregem komt voetballen", noteerde Sportwereld uit de mond van Vossen. "Het was dan ook een moeilijke wedstrijd en dus een belangrijke zege voor ons. Zij hebben wel aanspraak gemaakt op meer. Zeker in de tweede helft werd het een paar keer warm voor ons doel. Uiteindelijk gaat het echter om ballen tegen de netten trappen en dat deden wij één keer meer dan hen. Dit zijn dan ook drie gouden punten voor ons en zo pakken we negen op negen."

Donderdag moet Club Brugge opnieuw de wei in. Dan speelt Blauw-Zwart in de Europa League tegen het Griekse AEK Athene. "Het kan en moet altijd beter. Er zijn punten waaraan gewerkt moet worden maar we zijn bezig met een nieuw project. Dit is een heel mooi resultaat waarop we kunnen verder bouwen. We zijn niet slecht bezig en die mindere punten zullen wel beteren."

Lees ook: Falende videoref krijgt advies: "Rijd maar met je autootje weg"