OPSTELLING: Leko komt met drie nieuwe namen voor topper tegen Zulte

  OPSTELLING: Leko komt met drie nieuwe namen voor topper tegen Zulte

  vrijdag 11 augustus 2017 om 19:40

  De opstellingen zijn binnen! Zulte Waregem en Club Brugge verschijnen met de volgende elf namen aan de aftrap in de openingsmatch van de derde speeldag. Club-coach Ivan Leko komt met verrassende keuzes.

  Zulte Waregem - Club Brugge is de eerste topper tussen twee titelkandidaten van dit nieuwe seizoen. De teams strijden vanaf 20u30 direct gelijk om de koppositie, nadat beide ploegen 6 op 6 pakten. Het doelsaldo van de thuisploeg is echter beter: +7 om +6. Francky Dury heeft zijn vaste elftal op twee plaatsen aangepast. Sander Coopman, die van Club wordt gehuurd, is zoals bekend niet van de partij. Zulte moest anders liefst 700.000 euro betalen vanwege een clausule. Coopman wordt vervangen door de Noor Fredrik Jensen. In de punt van de aanval krijgt Aaron Leya Iseka de voorkeur boven Ivan Saponjic.

  Collega Ivan Leko heeft zijn team op meerdere plekken veranderd in vergelijking met de 3-1 zege op AS Eupen. Stefano Denswil keert weer terug in de ploeg en dat gaat ten koste van Björn Engels. Ook Ahmed Touba en Lior Reafelov zijn hun basisplaats kwijtgeraakt. Touba moet na enkele mindere optredens zijn plaats afstaan aan Anthony Limbombe, die sterk inviel tegen Eupen. Leko heeft verrassend genoeg ook de eerste basisplaats van het seizoen gereserveerd voor Hans Vanaken.

  Plaats een reactie

  vrijdag 11 augustus 2017 om 20:01
  Blijft 3-4-3 opstelling: Horvath, Mechele-Simons-Denswil, Palacios-Vormer-Nakamba-Limbombe, Vossen-Dennis-Vanaken.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  OPSTELLING: Leko komt met drie nieuwe namen voor topper tegen Zulte