'Dembélé weigert contact met Dortmund-medewerkers en verspeelt al zijn krediet'

'Dembélé weigert contact met Dortmund-medewerkers en verspeelt al zijn krediet'

11-08-2017 19:12

Ousmane Dembélé is weer terug in Dortmund, maar dat betekent niet dat de relatie met Borussia weer helemaal in orde is. Volgens Kicker weigert de Franse aanvaller ieder contact met medewerkers van de Duitse club.

Dembélé kwam donderdag niet opdagen op de training omdat hij in Parijs was in afwachting van een transfer naar FC Barcelona. De Catalanen zagen een bod echter afgewezen worden door Dortmund, waarna de Fransman terug moest keren naar zijn club. Daar legde coach Peter Bosz hem direct een boete op: een schorsing tot en met dit weekend. Het bod van Barcelona bedroeg overigens 85 miljoen euro plus twintig miljoen euro aan bonussen, ver onder de vraagprijs van Dortmund van 150 miljoen euro.

Een nieuw bod van Barcelona ligt er nog niet, maar ondertussen is de relatie tussen Dortmund en Dembélé wel ernstig verstoord. Volgens Kicker is de jonge aanvaller verder in staking gegaan door ieder contact met medewerkers van de club te verwerpen. Dembélé heeft daarmee al zijn krediet in de ploeg van Bosz verspeeld, aldus het Duitse medium.