Vanhaezebrouck slaat terug: ''Bepaalde spelers hebben een houdbaarheidsdatum''

  Vanhaezebrouck slaat terug: ''Bepaalde spelers hebben een houdbaarheidsdatum''

  vrijdag 11 augustus 2017 om 19:00

  Hein Vanhaezebrouck kreeg na drie opeenvolgende nederlagen de nodige kritiek over zich heen. Ook vanuit de spelersgroep klonk er hier en daar gemor. Vanhaezebrouck bijt nu van zich af. 

  "Eigenlijk is het simpel: als je wint, is iedereen blij. Als je niet wint, beginnen er enkele spelers te zeuren over de kleinste dingen'', liet de 53-jarige coach op de persconferentie weten voordat hij de tegenaanval opende. "Bepaalde spelers hebben een houdbaarheidsdatum. De ene zijn zoals graanproducten, de anderen zoals preparé. Daar moet je als coach rekening mee houden'', tekende Sporza zijn scherpe woorden op.

  Volgens de kritiek zou Vanhaezebrouck te weinig praten. De 53-jarige oefenmeester is het daar niet mee eens. "Mijn deur staat altijd open. Wie tot bij mij komt, krijgt altijd een luisterend oor. Maar spelers die geen goesting hebben, daar zal ik eerst mee praten, maar als het dan hetzelfde blijft, houdt het wel op. Sommige jongens moet je dan opgeven."

  Vanhaezebrouck zag deze week op de trainingen wel gretigheid bij zijn spelersgroep. Naar eigen zeggen ook bij de spelers met een korte ''houdbaarheidsdatum'. Vanhaezebrouck hoopt op een punt Achter de Kazerne. "Het zou nu al te gek zijn als ik zou zeggen: we móéten winnen tegen KV Mechelen. Heel wat topteams hebben het moeilijk op Mechelen. Eén punt zou al een goeie start zijn van onze heropstanding'', besloot de coach.

  Plaats een reactie

  firedwarf +2493
  vrijdag 11 augustus 2017 om 21:20
  heintje... bepaalde trainers ook...
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Vanhaezebrouck slaat terug: ''Bepaalde spelers hebben een houdbaarheidsdatum''