Maes wordt als een held onthaald bij Lokeren: ''Waanzin''

  Maes wordt als een held onthaald bij Lokeren: ''Waanzin''

  vrijdag 11 augustus 2017 om 18:14

  Lokeren verraste deze week door coach Arnar Vidarsson te vervangen voor Peter Maes, die terugkeert op Daknam. Dat Maes nog altijd zeer populair is, bleek donderdag wel op zijn eerste training.

  Het Laatste Nieuws meldt dat Maes een waar heldenonthaal kreeg door zo'n circa 500 supporters. Één van de ervaren spelers noemde het zelfs 'waanzin'. Roger Lambrecht keek vanuit zijn Audi tevreden naar het tafereel. "De beste vijf jaren van mijn leven had ik dankzij Peter. Ik hoop dat we dat nog eens kunnen overdoen", liet de 85-jarige voorzitter weten aan de krant.

  Maes genoot ook. "Dit is meer dan een beetje thuiskomen voor mij", zei hij na afloop. "Na zeven maanden thuiszitten, ben ik enorm hongerig. Ik heb een ontslag meegemaakt. Het was pijnlijk, ik heb er schade aan overgehouden. (blaast) Ik weet intussen hoe relatief alles is. Als je zo lang niet mag doen wat je graag doet, stel je jezelf snel in vraag. (herpakt zich) Maar die vragen zijn weg nu. Ik kijk vooruit'', is hij vol vertrouwen.

  De teruggekeerde coach liet zich gelijk gelden tijdens de oefensessie. "There's one way and that's my way", sprak hij duidelijke taal richting zijn spelers. Naar verluidt werd het een sessie met veel passie, aan een hoog tempo. Maes hoopt zijn team zo op tijd scherp te krijgen voor het thuisduel tegen Royal Excel Moeskroen, dat zaterdag op het programma staat. 

  Plaats een reactie

  Toca +28069
  vrijdag 11 augustus 2017 om 18:19
  Only one way, my way. Vermoed dat hij dat tegen de Conde en janssens ook gezegd heeft. En dat was het begin van de schade.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Maes wordt als een held onthaald bij Lokeren: ''Waanzin''