De Vlieger geeft voordeel aan Essevee tegen Club: 'Staan verder dan verwacht'

  De Vlieger geeft voordeel aan Essevee tegen Club: 'Staan verder dan verwacht'

  vrijdag 11 augustus 2017 om 17:33

  Zulte Waregem en Club Brugge spelen vrijdagavond de eerste wedstrijd van de derde speeldag in de Jupiler Pro League. Geert De Vlieger, vaste analist bij Sports Late Night, speelde tijdens zijn lange carrière bij beide ploegen. Hij laat in Sport/Voetbalmagazine zijn licht schijnen over de topper.

  "Het ligt heel dicht bij elkaar, maar door het thuisvoordeel en de vorm waarin het nu verkeert, geef ik Zulte Waregem het voordeel van de twijfel. Een lichte favoriet dus", aldus de ex-Rode Duivel. "Ik dacht dat de West-Vlamingen nog veel werk zouden hebben na de verloren Supercup tegen Anderlecht, maar de spelers zijn intussen al zeer goed op elkaar ingespeeld."

  Francky Dury zal het vrijdagavond wel moeten stellen zonder Club-huurling Sander Coopman, aangezien een clausule die bepaalt dat Essevee 700.000 euro aan Club moet betalen als het de speler opstelt. "Ik ben tegen zulke uitzonderingen. Zelf ben ik ook uitgeleend geweest en ik mocht tegen elke ploeg spelen. Maar ik denk wel dat Dury de lege plaats op het middenveld goed zal invullen. Als Gertjan De Mets hersteld is van zijn blessure kan hij de plaats naast Julien De Sart innemen."

  Plaats een reactie

  Boerken +6088
  vrijdag 11 augustus 2017 om 17:45
  Als het zo dicht bij elkaar ligt, kan het alle kanten uit en zal miss. Bepaalde fases in de wedstrijd beslissend zijn, dus zal het koffiedik kijken zijn ,voor devlieger alvast!
  Vind ik leuk
  Boktor +593
  vrijdag 11 augustus 2017 om 18:33
  We hebben deze onnozelaar niet gehoord toen zijn mauve clubje hun uitgeleende spers verbood om tegen Anderlecht te spelen. Selectieve verontwaardiging heet zoiets. En aub, zijn er nu echter geen andere zgn analisten als deze ?
  Vind ik leuk
  Boerken +6088
  zaterdag 12 augustus 2017 om 12:43
  Devlieger had dus geen gelijk
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  De Vlieger geeft voordeel aan Essevee tegen Club: 'Staan verder dan verwacht'