OFFICIEEL: Besiktas maakt achtste zomertransfer wereldkundig

  OFFICIEEL: Besiktas maakt achtste zomertransfer wereldkundig

  vrijdag 11 augustus 2017 om 16:00

  Besiktas heeft weer een nieuwe aanwinst, zo maakt de club vrijdagmiddag bekend via de officiële kanalen. De Chileense verdediger Gary Medel heeft zich aan de Turkse landskampioen verbonden.

  Medel komt over van Internazionale en is alweer de achtste nieuweling voor Besiktas. Eerder trokken onder andere Pepe, Alvaro Negredo, Caner Erkin en Jeremain Lens naar Istanbul. Lens figureert in het filmpje, waarin Besiktas de transfer van Medel wereldkundig maakt. De Oranje-aanvaller voert een telefoongesprek met Medel, die vervolgens zijn transfer bevestigt: "I'm coming to Besiktas." De overstap van Lens werd op precies dezelfde wijze bekendgemaakt, toen de aanvaller 'gebeld' werd door Negredo.

  Voor hoeveel seizoenen de dertigjarige Medel getekend heeft, is vooralsnog onbekend. Over de transfersom zijn evenmin uitspraken gedaan, maar volgens diverse media, waaronder ESPN, ligt deze op drie miljoen euro. Medel heeft er drie seizoenen op zitten bij Internazionale. Eerder kwam hij uit voor onder meer Sevilla en Cardiff City.

  Plaats een reactie

  Regaal +973
  vrijdag 11 augustus 2017 om 17:26
  Er is nog (veel) geld in Turkije als ik al die transfers zie.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  OFFICIEEL: Besiktas maakt achtste zomertransfer wereldkundig