Chaos in Liverpool: club weigert transferverzoek van Coutinho

  Chaos in Liverpool: club weigert transferverzoek van Coutinho

  vrijdag 11 augustus 2017 om 15:43

  Liverpool en Philippe Coutinho blijven lijnrecht tegenover elkaar staan. De Braziliaanse spelmaker heeft vrijdag een officieel transferverzoek ingediend, dat volgens The Guardian is geweigerd door de club.

  Het is het volgende hoofdstuk in een slepende transfersoap. FC Barcelona zit al langer achter Coutinho aan en heeft zelfs honderd miljoen euro voor hem over. Liverpool weigert echter om hem te verkopen en publiceerde vrijdagochtend een officieel statement op de clubsite, waarin gesteld wordt dat Coutinho in Liverpool blijft. De club heeft dit statement nu dus bekrachtigd door het verzoek van de spelmaker te weigeren.

  Volgens Sky Sports is er vanuit het kamp-Coutinho teleurgesteld gereageerd op het besluit. Het doorgaans betrouwbare media stelt te hebben gesproken met een niet nader genoemde vriend van de middenvelder. "Philippe heeft geprobeerd om op een goede manier uit elkaar te gaan met Liverpool. Hij houdt van de club en de fans, net zoals Luis Suarez en Steven Gerrard. Maar blijkbaar wil Liverpool niet dat ze als goede vrienden uit elkaar gaan."

  Coutinho ontbreekt zaterdag in het competitieduel met Watford, vanwege een rugblessure.

  Plaats een reactie

  Lord Wenger +10571
  vrijdag 11 augustus 2017 om 16:14
  De transfersoaps worden elk jaar erger en erger. Nu zit er maar een paar uur meer tussen de tegenstrijdige berichten.
  Vind ik leuk
  SD +5331
  vrijdag 11 augustus 2017 om 16:32
  Het is maar goed dat de spelers - die nog steeds als vee verhandeld worden - hun stem laten horen. Zoals iedereen hebben zij recht op werkvreugde en, als de kans zich voordoet, op loonsverhogingen
  Vind ik leuk
  BVDS +1014
  vrijdag 11 augustus 2017 om 17:44
  Het is jammer dat de clubs, die uiteindelijk de continuiteit en stabiliteit van het professioneel voetbal voorstaan, door de spelers als melkkoeien worden beschouwd.
  Ze respecteren enkel contracten als het hun uitkomt.
  Vind ik leuk
  Riddlin +1399
  vrijdag 11 augustus 2017 om 21:38
  150000 euro per week krijgt deze koe!!
  [Reactie gewijzigd op ]
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Chaos in Liverpool: club weigert transferverzoek van Coutinho