'Overbodige Van Rhijn op weg naar verrassende transfer'

'Overbodige Van Rhijn op weg naar verrassende transfer'

11-08-2017 07:45

Bij Club Brugge zijn deze week met Tomas Pina en Carlos Strandberg al twee overbodige spelers vertrokken. Mogelijk gaat Club nog voor een derde uitgaande transfer, want ook Van Rhijn zou naar de uitgang kunnen.

De Nederlandse rechtsback zou namelijk de overstap kunnen maken naar Bursaspor, de ex-club van onder meer Tom De Sutter. Dat weet Het Nieuwsblad. Bursaspor heeft evenwel geen topseizoen achter de rug. Afgelopen seizoen eindigde het op een teleurstellende veertiende plaats in de Turkse competitie.

De voormalige speler van Ajax kwam vorige zomer pas naar Club Brugge en veroverde meteen een basisplaats. In alle competities samen speelde hij 29 wedstrijden voor Club, met daarbij ook alle Champions League-wedstrijden. Na de winterstop speelde de nieuwe aanwinst Helibelton Palacios hem echter uit de ploeg.

Van Rhijn staat op de website zelfs niet meer vermeld als lid van de A-kern, hij onderhoudt zijn conditie individueel. Hetzelfde lot als Pina dus, maar die is ondertussen wel vertrokken naar Alaves.