OFFICIEEL: Izquierdo krijgt meteen concurrentie bij nieuwe club

OFFICIEEL: Izquierdo krijgt meteen concurrentie bij nieuwe club

10-08-2017 17:50

Soufyan Ahannach maakt per direct de overstap naar Brighton & Hove Albion. Dat bevestigt Almere City via de officiële kanalen. Eerder op de dag liet broer Alami al weten dat Ahannach aan de slag gaat in de Premier League. 

De 21-jarige Ahannach tekent een contract voor drie seizoenen in Engeland. "Ik weet niet of het eerder is gebeurd dat een speler vanuit de Jupiler League rechtstreeks de stap maakt naar de Premier League. Ik vind het daarom moeilijk in te schatten waar ik sta en laat het allemaal op me af komen, maar ik heb er heel veel zin in", aldus de aanvaller op de website van Almere City. 

"Ik heb vier jaar in de hoofdmacht van Almere City FC gevoetbald en in die periode heb ik mij volop ontwikkeld. Vooral de laatste jaren. Voor mijn gevoel was ik nu toe aan een volgende stap en die komt er met Brighton & Hove Albion", vervolgt de jongeling. "Het geeft eens te meer aan dat Almere City een perfecte springplank is naar de top."

De linkerflankspeler zal bij Brighton meteen de concurrentie moeten aangaan met José Izquierdo. De Colombiaanse flankaanvaller staat op het punt om een contract te tekenen bij de Engelse club.