Cercle Brugge gooit met geld voor nieuwe spits: De maximale vraagprijs

Cercle Brugge gooit met geld voor nieuwe spits: "De maximale vraagprijs"

09-08-2017 19:02

Cercle Brugge haalde afgelopen woensdag met Dylan De Belder een straffe aanwinst in huis. De veelscorende spits werd weggehaald bij Lierse SK. Maar dat was niet voor een peulschil.

Volgens Het Laatste Nieuws ging het om een som tussen de 500.000 en 750.000 euro. Lierse had hem liever niet zien vertrekken, maar is toch tevreden dat het zoveel kon verdienen aan de spits. "Cercle Brugge was een van de weinige clubs die echt concreet waren én zich bereid toonden om de maximale vraagprijs op tafel te leggen”, zegt manager Roel Rymen in Gazet van Antwerpen.

"Voor het overige waren er wat vage contacten, maar een bod uit 1A kwam er niet. Hoewel iedereen binnen de club er professioneel mee heeft proberen om te gaan, begon de vreemde situatie van De Belder (die geen wedstrijden meer wilde spelen) toch te wegen. Zowel voor de staf als voor de ganse spelersgroep is het goed dat er nu duidelijkheid is gekomen. En ja, ook voor mij is dit een hele opluchting, want deze gang van zaken was op termijn onhoudbaar", besluit hij.