Brugse huurling stopt niet met scoren bij nieuwe club: Had het niet verwacht

Brugse huurling stopt niet met scoren bij nieuwe club: "Had het niet verwacht"

09-08-2017 11:51

Dennis Van Vaerenbergh probeert momenteel bij FC Eindhoven helemaal door te breken bij de grote jongens. De negentienjarige spits wordt gehuurd van Club Brugge. In Nederland kon hij toch al bewijzen dat hij heel wat talent heeft.

De aanvaller van FC Eindhoven kreeg voluit zijn kans bij zijn nieuwe club. Tijdens de voorbereiding kon hij al overtuigen. Hij scoorde intussen al zes keer voor de Nederlandse club. Hij lijkt over heel wat talent te bezitten, maar een kans bij Club Brugge zat er (nog) niet in.

"Het was voor mij nog net iets te vroeg om al te spelen in het eerste van Club Brugge, dus is FC Eindhoven een mooie tussenstap", zegt hij in Eindhovens Dagblad. "Ik leer veel van spelen en trainen met volwassen."

De spits, die qua speelstijl wat lijkt op Tom De Sutter, weet dat hij nog veel te leren heeft. "De aannames onder druk en het kaatsen moet beter. Daar train ik op, dus dat komt wel. Voor nu ben ik erg tevreden met de voorbereiding", zegt de spits die al zes keer scoorde. "Ik had het niet verwacht. Mijn doel is nu om het Mart Lieder (de basispion) moeilijk te maken en hem scherp te houden", besluit hij.