'Barcelona vindt nieuwe versterkingen in Frankrijk... en China'

'Barcelona vindt nieuwe versterkingen in Frankrijk... en China'

07-08-2017 08:50
2

FC Barcelona heeft naar verluidt een drietal mogelijke versterkingen op het oog. Volgens de Catalaanse krant Sport zijn Julian Draxler (Paris Saint-Germain), Paulinho (Guangzhou Evergrande) en Jean Michel Seri (OGC Nice) in beeld als potentiële aanvullingen op de selectie.

De komst van Draxler zou het meest reëel zijn. Volgens het Catalaanse medium is de zaakwaarnemer van de Duitse vleugelspeler al naar Barcelona afgereisd voor oriënterende gesprekken. Barça zou ook voorzichtige interesse hebben in Draxlers ploeggenoten Angel Di Maria en Adrien Rabiot, terwijl het de hoop op droomversterking Marco Verratti inmiddels heeft laten varen.

Daarnaast zouden de onderhandelingen tussen Barcelona en Paulinho in een vergevorderd stadium zijn. Diens Chinese werkgever Guangzhou Evergrande kondigde een maand geleden nog aan dat het de Braziliaan onder geen beding te verkopen, maar lijkt nu toch overstag te zijn gegaan. Seri wil naar verluidt graag naar Barcelona, dat echter stevige concurrentie heeft: ook PSG en Arsenal worden aan de controlerende middenvelder gelinkt.