Stuurt Dendoncker aan op vertrek? ''Hij heeft zin in een nieuwe uitdaging''

Stuurt Dendoncker aan op vertrek? ''Hij heeft zin in een nieuwe uitdaging''

05-08-2017 10:45
3

Het beloven nog tien zeer spannende dagen voor Anderlecht te worden. De clubleiding heeft 15 augustus vastgesteld als de deadline voor Leander Dendoncker. Na die dag hoeft de smaakmaker niet meer te hopen op een transfer. Dendoncker zelf zou hopen op een nieuwe uitdaging.

Christophe Henrotay, de zaakwaarnemer van de Rode Duivel, bevestigt tegenover Foot Mercato dat zijn cliënt de wens heeft om deze zomer te vertrekken bij Anderlecht. "Anderlecht wil hem houden, maar de speler heeft zin in een nieuwe uitdaging. We gaan kijken of we een oplossing kunnen vinden met de club, maar dat lijkt moeilijk", aldus Henrotay.

Anderlecht wacht de ontwikkelingen in spanning af. Herman Van Holsbeeck is echter niet van plan om voor minder dan 30 miljoen euro zaken te doen met een geïnteresseerde club. De sportief manager benadrukte wel dat paars-wit een groot probleem als een dergelijk bod op tafel komt. Van Holsbeeck betwijfelt echter of Dendoncker van plan is om naar iedere Premier League-ploeg te verkassen.