Bölöni is duidelijk over Dierckx en co: Het is beter om een oplossing te zoeken

Bölöni is duidelijk over Dierckx en co: "Het is beter om een oplossing te zoeken"

04-08-2017 16:15
7

Royal Antwerp FC is nog lang niet klaar met zijn huiswerk. Het haalde al wel een heel nieuw elftal aan spelers, maar moet nog van een hoop overbodige ballast af. De opvallendste naam in het lijstje van mogelijke vertrekkers is Tuur Dierckx, vorig seizoen nochtans een uitblinker.

Naast Dierckx mogen ook Björn Vleminckx, Maxime Biset en Steve Colpaert weg. "Die vier spelers hebben veel goeds gedaan voor deze club en zorgden mee voor de promotie. Ik heb de spelers bedankt voor wat ze voor de club hebben gedaan, maar het is voor iedereen beter dat we een oplossing zoeken”, citeerde Het Nieuwsblad trainer Laszlo Bölöni op zijn persconferentie.

Moesten er spelers niet wegraken, sluit Bölöni evenwel niet uit dat ze nog een toekomst hebben op de Bosuil. "De poort staat aan twee kanten open, maar we waren met 27 spelers door al die transfers. De groep was te groot geworden om efficiënt te werken. Als coach is het beter om met minder te werken, dan kan je beter de groep aanvoelen. En ik speel liever met 11 tegen 11 dan met 14 tegen 14", klonk het bij de Roemeen.