Genkse chouchou denkt niet aan een vertrek: Wil iets bereiken met ploeg

Genkse chouchou denkt niet aan een vertrek: "Wil iets bereiken met ploeg"

04-08-2017 07:52
4

Na een sterke Europese campagne stonden heel wat spelers van Genk in de belangstelling van buitenlandse clubs. Ook Leandro Trossard, waarvoor twee clubs heel concreet waren.

OGC Nice en Celta de Vigo wilden de jonge aanvaller graag overnemen. "Tegen Celta toonde ik me twee keer in de Europa League. Dan zie je hoe snel het kan gaan. Van vandaag op morgen kan je plots bij een andere club zitten. Ik heb een transfer ook overwogen. Celta wou me absoluut en mijn manager (Josy Comhair, nvdr.) is met hen gaan praten. Maar ik voel me heel goed in Genk en we hebben samen beslist om hier nog een jaar te blijven. Die Spaanse zon kan wachten", zegt hij in Het Belang van Limburg.

De interesse van Nice dateert nog maar van vorig week. "Het is een heel mooie club en Nice is een heel mooie plaats om te wonen. Maar ze zullen moeten wachten. Ik heb het gevoel dat ik hier nog niet uitgevoetbald ben. Mijn grote droom was doorbreken bij Genk. Vorig seizoen heb ik bewezen dat ik hier mijn plaats heb, nu wil ik ook iets bereiken met de ploeg. We hebben kwaliteit genoeg om voor de prijzen mee te doen", besluit Trossard.