Refaelov is scherp na kansloze avond: ''Gemakkelijke overwinning voor hen''

Refaelov is scherp na kansloze avond: ''Gemakkelijke overwinning voor hen''

03-08-2017 10:51
1

Club Brugge ging woensdagavond roemloos tegen onder in de derde voorronde van de Champions League. Istanbul Basaksehir was na de 3-3 in Brugge veel te sterk in eigen huis: 2-0. Lior Refaelov moet helaas toegeven dat Blauw-Zwart ruimschoots tekort kwam in Turkije.

"Bij ons was de agressiviteit er niet in de duels. Het is jammer dat we zo verliezen. We wisten dat Adebayor sterk is in het strafschopgebied. Als je hem dan al na een paar minuten vanuit die positie ziet scoren, moet je daar even van bekomen. Maar toen moesten we opnieuw een doelpunt slikken'', zo tekende Sporza de woorden van een balende Refaelov op.

De 0-4 overwinning op Lokeren zorgde voor het nodige vertrouwen bij Club, maar Refaelov zag daar niks van terug op het veld. "We hadden veel vertrouwen na de 0-4 in Lokeren, maar soms loopt het niet zoals je wil. Zij waren veel beter, het was een gemakkelijke overwinning voor hen'', erkent de Israeliër. In de ogen van Refaelov ontbrak ook de strijdlust. "Vorige week heeft Basaksehir ons getoond hoe je moet terugkomen na een 2-0-achterstand. Ik geloofde erin, maar niet op de manier waarop wij gespeeld hebben vandaag. Ik herkende niet waarvoor we gewerkt hebben."

Refaelov wil de uitschakeling snel achter zit laten. "Het belangrijkste is nu dat we niet met de vinger naar elkaar wijzen. We hebben zondag al een competitiewedstrijd en er is ook nog de play-offronde in de Europa League'', besluit de ervaren pion.