Vossen windt er geen doekjes om na uitschakeling: Dit kan niet door de beugel

Vossen windt er geen doekjes om na uitschakeling: "Dit kan niet door de beugel"

02-08-2017 22:35
2

Club Brugge is er woensdagavond niet in geslaagd zich te plaatsen voor de vierde voorronde van de Champions League. Na een zwakke prestatie verloor Blauw-Zwart met 2-0 op het veld van Istanbul Basaksehir. Jelle Vossen reageerde uiteraard ontgoocheld na het verlies.

De aanvaller van Club kon niet leven met de manier waarop zijn ploeg werd uitgeschakeld. "Dit is heel zuur. Je weet dat het hier heel moeilijk zal zijn na de 3-3 uit de heenwedstrijd. Je weet dat je eruit kan liggen, maar de manier waarop kan gewoon niet door de beugel", vertelde Vossen na de match voor de camera van de Stadion.

Vooral tijdens de eerste helft werd Club bij momenten helemaal weggespeeld door de Turken. "We waren helemaal nergens. We kwamen overal te laat en konden de bal nooit in de ploeg houden. Dan is het heel moeilijk om kansen af te dwingen. Na de 2-0 weet je dat het zo goed als voorbij is."

"Tijdens de tweede helft hebben we nog geprobeerd om te reageren. We hadden wat meer balbezit, maar kansen kregen we amper. Nee, dit was geen leuke avond. Vooraf had ik wel het gevoel dat we klaar waren voor deze wedstrijd. Het kwam er gewoon op geen enkel moment uit."