Spajic hoopt vurig dat beste maat blijft: ''Wij zijn als broers''

Spajic hoopt vurig dat beste maat blijft: ''Wij zijn als broers''

02-08-2017 14:37

Anderlecht raakte met Youri Tielemans, Bram Nuytinck en Frank Acheampong al drie vaste waarden uit het kampioenselftal kwijt. De recordkampioen willen nu enkel nog Kara Mbodji laten gaan, nadat de club eerder al een afspraak met hem maakte. Uros Spajic hoopt dat Mbodji alsnog een jaar langer in Brussel blijft.

Anderlecht is bereid om mee te werken aan een vertrek van Mbodji, wanneer de Senegalees zijn droomtransfer naar een buitenlandse topcompetitie kan maken. Spajic en Mbodji praten er ook open over. "Geregeld praat ik met Kara over zijn situatie", vertelt de Serviër aan Het Laatste Nieuws. "Wat ik hem dan vertel? (lacht) Dat ik zijn ambities begrijp, maar dat ik tegelijk hoop dat hij toch nog een jaar naast me wil spelen."

Spajic zou het enorm spijtig vinden als het deze zomer tot een afscheid komt. "Nooit eerder heb ik in mijn carrière zo een goed duo gekend - wij zijn als broers. Ik kan moeilijk uitleggen hoe dat komt. Vanaf onze eerste match liep het uitstekend tussen ons. En het wordt nog elke week beter. Maar ik weet uit ervaring dat Kara plots weg kan zijn...", beseft Spajic. Er is overigens toch een kleine kans dat Mbodji langer blijft, nadat hij de deur op een kier zette.