Pozuelo zet handtekening onder nieuw contract: 'Voor onze geweldige supporters'

Pozuelo zet handtekening onder nieuw contract: 'Voor onze geweldige supporters'

01-08-2017 21:30
5

Alejandro Pozuelo zette dinsdagochtend zijn handtekening onver een nieuwe contract dat hem tot medio 2021 aan Racing Genk bindt. De Spaanse spelmaker werd lang gelinkt aan een transfer, maar blijft uiteindelijk toch in de Luminus Arena voetballen.

"Ik heb heel tevreden dat ik langer bij Genk blijf", vertelde Pozuelo in een eerste reactie bij GenkTV. "Na lang overleg heb ik samen met mijn familie beslist om hier te blijven voor de geweldige supporters. Ik ben hier heel gelukkig."

De middenvelder herstelt momenteel nog van een vervelende liesblessure, maar zijn revalidatie verloopt vlot. "Ik ben blij dat het beter gaat met mijn blessure. Ik begin nu rustig samen met de groep te trainen en dat voelt goed. Ik hoop binnen twee à drie weken wedstrijdfit te zijn."

Pozuelo kan zich alvast optrekken aan het feit dat zijn familie vanaf september in Genk komt wonen. "Momenteel brengen ze de zomer door in Spanje, maar vanaf september komt mijn vrouw samen met mijn twee kindjes naar hier. Dat is leuk, want mijn familie is heel belangrijk voor mij."