Vossen weet wat anders moeten: Toen toonden we te weinig mannelijkheid

Vossen weet wat anders moeten: "Toen toonden we te weinig mannelijkheid"

01-08-2017 12:38
6

Club Brugge is dinsdagvoormiddag afgereisd naar Istanbul, waar het woensdagavond het plaatselijke Basaksehir partij geeft in de voorlaatste voorronde van de Champions League. Na de 3-3 uit de thuiswedstrijd beseft Jelle Vossen wat hem en zijn ploegmaats te doen staat: winnen.

"Het wordt sowieso een moeilijke opdracht voor ons", schat de aanvaller de kansen in bij Sporza. "We moeten beter doen dan Basaksehir en sowieso scoren. Laat ons hopen dat we meer klaar zijn dan vorige week. Toen toonden we te weinig mannelijkheid na de 2-0", klinkt hij streng. Vossen was vorige week niet helemaal fit en bleef dan ook negentig minuten aan de bank gekluisterd.

Afgelopen weekend startte de sluipschutter dan weer wel in de basis. Club Brugge draaide Sporting Lokeren door de gehaktmolen: 0-4. Welke impact heeft dat resultaat? "Het is leuker om met een overwinning naar Turkije te trekken dan met een nederlaag. Toch wordt het een heel andere wedstrijd. De zege heeft ons deugd gedaan. We konden vier keer scoren en hielden bovendien de nul. Dat moeten we onthouden", maakt Vossen zich sterk.