'Lestienne ruilt koude Rusland voor Spaans vakantieoord en kijkt Messi in de ogen'

'Lestienne ruilt koude Rusland voor Spaans vakantieoord en kijkt Messi in de ogen'

01-08-2017 07:14
0

Maxime Lestienne staat op het punt om aan de slag te gaan in de Primera Division. Het Spaanse Las Palmas UD staat op het punt om eruit te komen met Roebin Kazan, de huidige werkgever van onze landgenoot. Dinsdag zou alles afgerond worden.

Dat weet Het Nieuwsblad te melden. Las Palmas wist zich vorig seizoen enigszins eenvoudig te verzekeren van het behoud in de Spaanse hoogste klasse. De eilandbewoners eindigden op de veertiende stek. Om ook in de nieuwe jaargang goed te presteren, denkt het Lestienne dus te kunnen gebruiken. De pocketspits zou op die manier een nieuwe pagina toevoegen aan zijn gevarieerde cv.

Ondanks het feit dat hij nog steeds maar 25 jaar oud is, heeft Lestienne immers al heel wat watertjes doorzwommen. Na zijn doorbraak bij Club Brugge nam het Qatarese Al-Arabi hem over, als investering om via uitleenbeurten zijn waarde op te drijven. Er volgden echter moeilijke passages in de Serie A (Genoa) en de Eredivisie (PSV Eindhoven), mede door persoonlijke drama's. Zo verloor de linkspoot op korte tijd allebei zijn ouders.

Vorige zomer trok hij vervolgens richting Kazan, waar hij momenteel aan vier treffers zit in negentien optredens. Daar lijkt het dus bij te zullen blijven.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie