Mannaert komt met transferupdate: Voor hem kan het snel gaan

Mannaert komt met transferupdate: "Voor hem kan het snel gaan"

31-07-2017 18:45
0

Vincent Mannaert is de centrale gast bij de eerste uitzending van Vista, de nieuwe webcast van Het Laatste Nieuws. Daar kreeg hij onder meer de vraag of Björn Engels of Stefano Denswil allebei nog kunnen vertrekken. 

Mannaert is voorbeid op alles, zo vertelt hij. "We houden er rekening mee dat ze allebei vertrekken. Als dat gebeurt, dan weet je dat je moet klaar zijn. Ze hebben nog een langlopende overeenkomst, voor ons hoeft het absoluut niet. Voor ons niveau zijn het twee uitstekende verdedigers, zowel met drie als met vier achteraan."

Mannaert kan niet zeggen wie de grootste kans heeft op een vertrek. "Dat is heel moeilijk in te schatten, er is interesse in beiden. Dat Hamburg is gekomen voor Denswil? Dat klopt ja, maar er is nog altijd niets geofficialiseerd. Er zijn contacten, maar die zijn onvoldoende concreet wat mij betreft. Ze kunnen perfect nog een jaar bij Club Brugge spelen."

Rond José Izquierdo is het de afgelopen weken stil, maar dat is stilte voor de storm. "Bij Izquierdo is het concreter, laat ons zeggen dat het daar in de richting gaat van een transfer. Het zou snel kunnen gebeuren, sneller dan bij Engels en Denswil", kondigt hij aan.

Kortere periode?
De grootste frustratie van Mannaert is dat er nu nog een maand lang spelers kunnen vertrekken. "Ik kan Guardiola volgen op dat vlak, die vindt dat de periode in de zomer een maand te lang duurt. Het mg voor mij stoppen op 31 juli, want je hebt belangrijke Europese wedstrijden. Dat is moeilijk werken. Tot 31 augustus moet je voorbereid zijn op quasi alles. Maar dat is voor alle clubs zo."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie