'AC Milan maakt elftal nieuwelingen compleet: persoonlijk akkoord met spits'

'AC Milan maakt elftal nieuwelingen compleet: persoonlijk akkoord met spits'

31-07-2017 15:47
0

AC Milan hoopt binnenkort alweer de elfde versterking van deze transferperiode binnen te halen. De Kroatische Fiorentina-spits Nikola Kalinic zou al een persoonlijk akkoord hebben bereikt met de Rossoneri. Kalinic moet echter nog afwachten totdat beide clubs eruit zijn.

Volgens La Gazzetta dello Sport neemt Fiorentina geen genoegen met de 25 miljoen euro die AC Milan op tafel wil leggen. Daar waar eerder werd bericht dat beide partijen akkoord waren over een afkoopsom van 27 miljoen euro, lijkt Fiorentina nu minstens dertig miljoen euro voor Kalinic te willen vangen. De roze krant meldt dat vertegenwoordigers van beide clubs maandag in Milaan zijn om verder te onderhandelen.

De 29-jarige Kalinic heeft net zijn tweede seizoen in Florence achter de rug. De Kroaat was in de voorbije twee seizoenen goed voor het respectabele aantal van 27 competitiedoelpunten. Eerder kwam hij uit voor Hajduk Split, Blackburn Rovers en Dnipro Dnipropetrovsk. Kalinic heeft nog een contract tot medio 2019 bij Fiorentina.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie