'Vleminckx neemt opvallend besluit na bliksemdebuut van concurrent Oulare'

'Vleminckx neemt opvallend besluit na bliksemdebuut van concurrent Oulare'

31-07-2017 11:36
5

Je bent zowat de enige spits van de selectie, maakt de hele voorbereiding mee en blijft dan op de openingsspeeldag negentig minuten aan de bank gekluisterd, terwijl een nieuwkomer die er amper 24 uur is, wél mag starten. Toch denkt Björn Vleminckx helemaal niet aan vertrekken.

De blonde aanvaller streek vorige winter neer bij Royal Antwerp FC en hielp de oudste club van het land mee aan promotie. Onder trainer Laszlo Bölöni heeft hij het echter moeilijk om zich in de gratie te knokken. In oefenwedstrijden kregen anderen vaak de voorkeur, hoewel Antwerp niet bepaald dik bezaaid loopt in de aanvallers. Bij een mooie aanbieding wil de club dan ook meewerken aan een transfer. Vleminckx daarentegen heeft andere plannen.

Gazet van Antwerpen weet namelijk dat de spits gewoon wil blijven op de Bosuil. Verrassend, want met de komst van Obbi Oulare is de concurrentie stevig aangewakkerd. De ex-Bruggeling mocht zelfs starten in de debuutmatch tegen RSC Anderlecht, hoewel hij pas de dag voordien had getekend in Deurne-Noord. Overigens heeft naast Vleminckx ook doelman Kevin Debaty, die door de komst van Sinan Bolat evenmin moet hopen op veel kansen, geen zin om Antwerp de rug toe te keren, meldt GvA nog.