Dubbel gevoel voor Gentse topaankoop: Maar wij zijn professionals

Dubbel gevoel voor Gentse topaankoop: "Maar wij zijn professionals"

30-07-2017 22:43

Zo'n vier miljoen euro legde AA Gent op tafel voor Franko Andrijasevic, maar dat resulteerde niet in een overwinning op speeldag één van de Jupiler Pro League. Gent verloor in Sint-Truiden met 3-2. Andrijasevic stond nochtans wel aan het kanon.

Meer nog, de Kroatische nummer tien plaatste zijn kersverse team op voorsprong bij zijn debuut. Dat deed hij door oog in oog met doelman Lucas Pirard uiterst precies in de bovenhoek te mikken. Achteraf richtte Andrijasevic zich bij Sporza echter vooral op het collectieve aspect. "Onze eerste helft was nog goed, maar na de rust slikken we drie goals in een half uur..."

"Daar kunnen we uiteraard niet tevreden mee zijn", trapt hij een open deur in. "Maar over enkele dagen is er alweer een belangrijke match. Wij zijn professionals, en dus moeten we ons nu al focussen op die volgende match." Gent trekt donderdag naar Oostenrijk, waar het zich hoopt te kwalificeren voor de volgende voorronde van de Europa League. De heenwedstrijd tegen Altach eindigde op een onbevredigende 1-1.