Zorgt Kara voor verrassende wending door opvallende uitspraken over vertrek?

Zorgt Kara voor verrassende wending door opvallende uitspraken over vertrek?

27-07-2017 09:10

Kara Mbodji was samen met Youri Tielemans aangemerkt als één van de spelers die met zeer grote zekerheid zou vertrekken bij Anderlecht. De Senegalese verdediger zit echter nog altijd bij paars-wit en zet de deur voor een langer verblijf nu verrassend op een kier.

Mbodji heeft samen met Anderlecht afspraken gemaakt, nadat hij afgelopen winter niet naar Leicester City mocht gaan. Mbodji bevestigt nog maar eens dat de club bereid is om mee te werken aan een overstap naar het buitenland. ''Die afspraak geldt nog altijd. Ik zie dus wel wat er op me af komt maar voorlopig zit ik hier nog altijd goed bij Anderlecht'', zo tekende Het Laatste Nieuws zijn woorden van de persconferentie op.

Het spelen in de Champions League blijft ook voor Mbodji aantrekkelijk. Hij houdt mede om deze reden nog alle opties open. ''Het zou me niet storen om nog wat langer bij Anderlecht te blijven. Ik krijg hier de kans om voor het eerst de Champions League te spelen. Dat is iets waar elke speler ooit hoopt te staan. Maar ik zal daarom ook niet zeker blijven. We zien wel'', klinkt het.

Mocht hij alsnog verkassen, dan hoeft de Premier League niet noodzakelijk zijn volgende bestemming te zijn. Dit leek nochtans zijn ultieme droomcompetitie. ''Iedereen denkt maar dat Kara alleen naar Engeland wil. Dat ik alleen maar bezig ben met een transfer naar de Premier League. Dat klopt niet. Er zijn nog competities die me aanspreken'', besluit Mbodji.