Vanhaezebrouck reageert op sneer Perbet: ''Commentaar is voor zijn rekening''

Vanhaezebrouck reageert op sneer Perbet: ''Commentaar is voor zijn rekening''

26-07-2017 14:23
3

Jérémy Perbet zorgde deze transfermercato voor een van de meest besproken transfers door AA Gent te verruilen voor concurrent alsmede aartsrivaal Club Brugge. De Fransman deelde na zijn exit nog een sneer uit richting zijn ex-club. Hein Vanhaezebrouck weigert terug te gooien met modder.

Vanhaezebrouck vindt het bijvoorbeeld geen probleem dat Perbet naar Brugge trok. "Nee, mij maakt dat niet uit. Club is een concurrent, ja, maar als wij een probleem hadden gehad met het feit dat Perbet naar daar is, dan was de transfer niet doorgegaan'', zegt de coach van AA Gent in Het Laatste Nieuws. Vanhaezebrouck vindt het vooral belangrijk dat er een oplossing voor Perbet werd gevonden. 

''Kijk, ik ben blij voor hem dat hij een ploeg heeft gevonden, want het had geen zin om Perbet te houden als derde spits. Hij had in de winter al uitgemaakt dat hij wilde vertrekken en financieel was het een zwaar dossier - Perbet was een van onze bestbetaalde spelers'', legt hij uit.

Zoals gezegd deed Perbet enkele ferme uitspraken na zijn vertrek. Vanhaezebrouck, die niet was verrast, slaat niet terug richting de spits. ''Zijn commentaar nadien is voor zijn rekening. Als hij zegt dat Club een grotere club is dan AA Gent, dan is dat goed, hé. Ik hoop het voor hem. Ik was trouwens niet verrast door zijn uitspraken'', besluit Vanhaezebrouck.