'Mbappé-kamp zelf enorm verrast door plotseling akkoord over 200 miljoen euro'

'Mbappé-kamp zelf enorm verrast door plotseling akkoord over 200 miljoen euro'

26-07-2017 11:53

De entourage van Kylian Mbappé is zelf ook verrast door het besluit van AS Monaco om de jonge aanvaller te verkopen. Dat meldt GFFN. Mbappé wist niet anders dan dat de club hem wilde behouden en zelf wilde hij ook graag nog een jaar in Monaco blijven.

Dinsdag kwam vanuit Spanje het bericht dat er een principe-akkoord is bereikt tussen Real Madrid en AS Monaco over de transfer van Mbappé. Dit kwam zelfs voor het kamp van de achttienjarige aanvaller uit de lucht vallen. Mbappé had eerder deze zomer samen met zijn familie het besluit genomen om deze transferperiode niet te verkassen. Het kwam dan ook als een enorme verrassing voor het Franse talent en zijn omgeving dat er nu een principe-akkoord op tafel ligt.

Volgens Marca betaalt Real Madrid bij het afronden van de transfer 180 miljoen euro, waarvan twintig miljoen euro aan bonussen. L'Equipe stelt woensdag dat het bedrag nog veel hoger ligt. De basistransfersom bedraagt 180 miljoen euro en door bonussen kan het uiteindelijke bedrag op 200 miljoen euro komen te liggen. Een definitief akkoord is inmiddels heel dichtbij, melden de grote media in Spanje en Frankrijk. Manchester City heeft op het laatste moment nog wel interesse getoond, maar beseft dat het kansloos is tegen het Real-geweld.