'Ook City lanceert monsterbod op Mbappé; vader superster stelt flinke eisen'

'Ook City lanceert monsterbod op Mbappé; vader superster stelt flinke eisen'

26-07-2017 08:27

Manchester City is zich met de strijd om Kylian Mbappé gaan bemoeien. The Citizens willen voorkomen dat de Franse superster van AS Monaco naar Real Madrid vertrekt en zijn nu ook met een monsterbod gekomen.

Volgens L'Equipe ligt dat bod op 180 miljoen euro. Dat is evenveel als Real naar verluidt geboden had op de aanvaller, maar volgens het Franse medium klopt dat niet en heeft De Koninklijke een stuk meer geboden op Mbappé. De Spaanse krant Marca meldde een akkoord over een bedrag van 180 miljoen euro. Volgens L'Equipe ligt dat bedrag twintig miljoen euro hoger. Het bod van City ligt dus twintig miljoen euro lager dan Real voor Mbappé wil betalen. De extra twintig Spaanse miljoenen horen niet bij de transfersom, maar bij eventuele bonussen.

Ondertussen wil het kamp Mbappe, geleid door zijn vader', niet naar Real verkassen tenzij de club Karim Benzema, Gareth Bale óf Cristiano Ronaldo verkoopt. De pas achttienjarige aanvaller wil iedere week verzekerd zijn van speelminuten om zeker te zijn van een plek in de Franse nationale selectie voor het WK komend jaar. De kansen nemen volgens de vader van Mbappé af als die drie aanvallers bij Real blijven.