Inspectie keurt Bosuil nog niet goed, Antwerp reageert

Inspectie keurt Bosuil nog niet goed, Antwerp reageert

25-07-2017 19:00
6

Antwerp heeft in de loop van dinsdag de veiligheidsdiensten over de vloer gekregen. De Bosuil moet klaar zijn voor Eerste Klasse A, anders mag Antwerp - Anderlecht vrijdag niet gespeeld worden. Volgens de website van Antwerp klinken er hoopgevende berichten.

Antwerp heeft goed nieuws te melden aan de fans. "Vandaag ontving Royal Antwerp FC de geplande inspectie van politie, brandweer en Binnenlandse Zaken. Deze overheidsdiensten namen het stadion – en vooral de veranderingen eraan – nauwkeurig onder de loep. Daarbij maakten ze de opmerking dat er op korte tijd al een substantiële vooruitgang was ten opzichte van vorige jaren."

Toch is Antwerp nog niet helemaal klaar. "De veiligheidsverantwoordelijke en enkele bestuursleden van Royal Antwerp FC identificeerden de overheidsdiensten een aantal zaken die nog verder in orde gebracht moeten worden tegen de openingswedstrijd van vrijdagavond. Al de opmerkingen van de overheidsdiensten waren voorzien door de club, en vallen binnen een kader waaraan we kunnen voldoen. Ofwel waren de aanpassingen reeds bezig, ofwel waren ze reeds ingepland. Onze club maakt zich dus geen zorgen over de wedstrijd tegen Anderlecht van vrijdagavond."

Goede berichten of niet, Antwerp is nog niet helemaal zeker van de topmatch. "Aanstaande vrijdag volgt er een controleronde van de overheidsdiensten. Onze club treft alle maatregelen om de opmerkingen tijdig weggewerkt te hebben. Samen met onze fans kijken we uit naar de wedstrijd Royal Antwerp FC – RSC Anderlecht om 20.30u op de Bosuil."