Racing Genk wil contract openbreken: Hebben hem veel gegeven

Racing Genk wil contract openbreken: "Hebben hem veel gegeven"

25-07-2017 18:45
1

Patrick Janssens zit stevig in het zadel als algemeen directeur bij Racing Genk. Hij moet Genk in de volgende jaren mee naar succes leiden. Eén belangrijke taak voor deze zomer: Alejandro Pozuelo in Genk houden.

Voor Pozuelo is er interesse uit Spanje, maar Genk luistert daar niet naar. "Hij heeft nog een contract van twee jaar. Wij willen dat graag openbreken, maar dat is moeilijk gesprek. Ook als dat niet lukt, gaan we ervan uit dat hij blijft. Het is een zeldzame parel en we willen hem nog houden", vertelt hij aan Sporza.

Bij Racing Genk verwacht men ook wat dankbaarheid van de spelmaker. "Hij heeft ons veel gegeven, maar wij hebben hem ook veel gegeven. Hij stond niet meer op de kaart en hier is hij opnieuw ontbolsterd."

Janssens geeft aan dat er wel nog een inkomende transfer op het programma staat. "We zijn Castagne verloren en daar hadden we niet op gerekend. We zoeken nog een rechtsback. Maar we staan nu al verder dan op hetzelfde moment vorig jaar. We hebben al heel goed gewerkt", vindt hij zelf.