Leko rekent op Gouden Schoen, maar: Hij heeft het niet gemakkelijk

Leko rekent op Gouden Schoen, maar: "Hij heeft het niet gemakkelijk"

25-07-2017 15:56
5

Club Brugge neemt het woensdag in de voorronde van de Champions League op tegen het Turkse Istanbul Basaksehir. De voorbereiding verliep niet rimpelloos en dus heersen er twijfels rond Blauw-Zwart daags voor de belangrijke wedstrijd. Trainer Ivan Leko maakt zich echter geen zorgen en rekent onder meer op José Izquierdo.

Het Colombiaanse goudhaantje aast op een transfer, maar voorlopig blijft het afwachten. Aangezien het voorlopig niet wil vlotten bij de vice-kampioen van afgelopen seizoen, heeft het Club-bestuur zijn speler op zijn plichten gewezen. Izquierdo zal Europees meedoen als dat nodig is. "Hij heeft het niet gemakkelijk, maar we hebben veel gepraat. Hij is daar ook heel open over", gaf Leko dinsdag aan op de persconferentie.

Starten zal de Gouden Schoen niet doen, maar Club Brugge rekent op zijn ingevingen als het nodig moest zijn. "Hij weet perfect wat er moet gebeuren en dat hij de club nu moet helpen. ", besluit de Kroaat. Izquierdo kwam nog niet in actie in de voorbereiding en heeft dan ook een achterstand.