Gaat Anderlecht vol voor Argentijnse linksback van vijf miljoen euro?

Gaat Anderlecht vol voor Argentijnse linksback van vijf miljoen euro?

25-07-2017 10:30
8

René Weiler heeft de clubleiding van Anderlecht dringend gevraagd naar een nieuwe linksback, omdat de spoeling zeer dun is op deze positie. Herman Van Holsbeeck heeft mogelijk zijn vizier gericht op Nicolas Tagliafico, een Argentijn van Indepediente.

Het Argentijnse Compromiso schrijft op Twitter dat Tagliafico aanbiedingen uit Nederland, België, Duitsland en Engeland op zak heeft. Daarbij wordt ook gezegd dat er voor minder dan vijf miljoen met Indepediente niet valt te praten over een transfer. Anderlecht is zoals bekend op zoek naar een nieuwe linksback, terwijl de Brusselaars ook de financiële mogelijkheden hebben om dit bedrag op tafel te leggen. Paars-wit heeft echter flinke concurrentie.

Tagliafico is 24 jaar en heeft al veel ervaring op het hoogste niveau in Argentinië. Hij speelde bij Banfield en Indepediente in totaal al 121 duels in de Eerste Klasse. Zijn prestaties vielen ook op bij de Argentijnse bondscoach Jorge Sampaoli, want in juni maakte hij zijn debuut voor de nationale ploeg. Tagliafico mocht 38 minuten meespelen in de met 1-0 gewonnen kraker tegen aartsrivaal Brazilië.