Degryse kijkt uit naar twee aanwinsten van RSCA: 'Past bij stijl van het huis'

Degryse kijkt uit naar twee aanwinsten van RSCA: 'Past bij stijl van het huis'

24-07-2017 21:51

De plaatsjes bij RSC Anderlecht voorin zijn komend seizoen duur. Lukasz Teodorczyk lijkt de eerste keus te zijn, maar ook Isaac Thelin en Sylvère Ganvoula strijden voor speelminuten. Daarnaast werd ook Henry Onyekuru aangetrokken. Grote weelde voor René Weiler.

Marc Degryse kijkt uit naar de concurrentiestrijd voorin bij Anderlecht. "Teo wordt allicht weer de absolute nummer één. Maar als hij weer een dipje kent zoals afgelopen seizoen, hebben ze met Thelin en Ganvoula nog troeven achter de hand", klinkt het tegenover Play Sports.

"Daarrond heb je dan nog Onyekuru, die kansen kan creëren en ook zelf vlot scoort." De analist ziet een grote meerwaarde in Onyekuru. "Hij past echt bij de stijl van het huis. Hij is creatief, technisch onderlegd en heeft scorend vermogen. Hij speelt op dezelfde positie als Acheampong, maar heeft een beter eindproduct, een aanwinst dus."

"Ook Ganvoula zal z'n kans krijgen. Hij is nog jong maar heeft in Westerlo al mooie dingen laten zien. Gezien de drukke agenda zal hij zich ook in de kijker kunnen spelen. Hij gaat de concurrentie aan met Thelin voor een plekje achter Teodorczyk in de rangorde", besluit hij.