Update: 'Everton krijgt opnieuw nul op rekest: bod van 50 miljoen afgewezen'

Update: 'Everton krijgt opnieuw nul op rekest: bod van 50 miljoen afgewezen'

24-07-2017 22:00
1

Everton heeft een tweede bod gedaan op Gylfi Sigurdsson. Een eerste aanbieding werd door Swansea City afgewezen, het tweede moet meer indruk maken. Als hij er niet in slaagt om Sigurdsson over te nemen, heeft Koeman nog een ander plan.

De ploeg van Kevin Mirallas heeft nu vijftig miljoen euro geboden op de middenvelder. Dat melden diverse betrouwbare media in Engeland, waaronder Sky Sports en The Telegraph. Everton denkt aan een transfersom van 45 miljoen euro en vijf miljoen aan eventuele bonussen.

Swansea en Everton liggen op dit moment nog maar een klein beetje uit elkaar. Swansea vraagt 55 miljoen euro voor Sigurdsson. The Toffees zijn echter hoopvol en verwachten dat Swansea het tweede bod gaat accepteren. De eerste aanbieding van Koeman lag op 45 miljoen euro.

Mocht Swansea Sigurdsson kwijtraken aan Everton, dan schakelt het door op Rode Duivel Nacer Chadli. De club overweegt een bod van ruim 22 miljoen euro op de aanvaller van West Bromwich Albion.

Update 22.00 uur: Swansea heeft razendsnel gereageerd en het verhoogde bod van Everton van tafel geveegd, meldt Sky Sports maandagavond. De club uit Wales is vastberaden en houdt vast aan de vraagprijs van 55 miljoen euro. Voor minder doet de club geen zaken.