Verrassend: voetbalfans krijgen dit seizoen dubbele portie Frank Raes

Verrassend: voetbalfans krijgen dit seizoen dubbele portie Frank Raes

24-07-2017 18:00
7

Frank Raes is al jaren een bekend gezicht van de VRT, maar op zijn 63ste gaat hij nog een uitdaging aan. Proximus 11 kondigt aan dat hij dit seizoen ook op die zender te horen is.

De ene Raes vervangt de andere op Proximus: Bart Raes gaat het magazine op VIER presenteren en gaat de digitale zender daarom verlaten. Frank Raes wordt toegevoegd aan het team. Proximus 11 meldt op de website dat het blij is dat het hem heeft kunnen strikken.

"Met de komst van Frank Raes verwelkomt Proximus 11 een man met pakken expertise en ervaring. Hij zal vanaf dit seizoen elke speeldag één wedstrijd van de Jupiler Pro League becommentariëren, naast zijn activiteiten bij de VRT. Daarmee vult Frank Raes het gat dat Bart Raes achterliet na jaren trouwe dienst bij Proximus. Hij wordt het schermgezicht van Sports Late Night, het nieuwe programma met samenvattingen op VIER."

Naast Raes zijn Nicolas De Brabander en Niko Lainé komend seizoen actief als commentator bij Proximus. In de Champions League wordt ook Peter Vandenbempt ingezet. Gert Verheyen, Wesley Sonck, Franky Van Der Elst en Wim De Coninck zijn de analisten met dienst.