Aanvallende problemen voor Club? Niet geschikt om samen te spelen

Aanvallende problemen voor Club? "Niet geschikt om samen te spelen"

24-07-2017 17:27
3

De concurrentiestrijd in de aanvalslinie van Club Brugge is dit seizoen bijzonder groot. Niet alleen lopen Jelle Vossen en Wesley Moraes er rond. Ook Abdoulay Diaby is terug. En dan is er ook nog Jérémy Perbet.

"De komst van Perbet was onverwacht", zegt Marc Degryse aan Play Sports. "Qua speelstijl is hij vergelijkbaar met Jelle Vossen, dus de veldbezetting wordt het grootste vraagteken. Komen ze met twee spitsen aan de aftrap? En wie krijgt er dan de voorkeur? Ze lijken mij niet geschikt om samen in de basis te staan."

"Het wordt dus één van die twee in combinatie met Diaby of Wesley. Afhankelijk van de tegenstander zal Leko voor een andere spits kiezen", oordeelt Degryse. Achter de spitsen heeft Leko ook heel wat keuze. "Izquierdo heeft aangegeven te willen vertrekken, als hij de club nog verlaat is dat een aderlating en zal er naar een sterke vervanger gezocht moeten worden."

"Refaelov lijkt weer op weg naar z'n beste niveau, en Rotariu toonde afgelopen seizoen al mooie dingen. Aanwinst Dennis liet al een gretige indruk en Limbombe loop er ook nog rond. Als Vanaken komend seizoen ook nog eens progressie toont, kan Club Brugge mooie dingen laten zien", besluit Degryse.