'Antwerp laat ook vaste waarde uit succeselftal achter in Proximus League'

'Antwerp laat ook vaste waarde uit succeselftal achter in Proximus League'

24-07-2017 14:53
4

Royal Antwerp FC wil nog voor de start van de competitie afscheid nemen van diverse spelers. Daar zitten echter ook verrassende namen tussen. Zo is ook Johanna Omolo op weg naar een andere club.

Het Nieuwsblad meldt maandag dat de 27-jarige Keniaan niet aanwezig was op de training. Dat heeft naar verluidt alles te maken met een onverwachte transfer. De krant schrijft namelijk dat Omolo zal verkassen naar Cercle Brugge, dat zich al heel bedrijvig en ambitieus toonde op de transfermarkt.

Omolo werd in de zomer van 2014 door Antwerp transfervrij opgepikt bij Lommel United. Sindsdien kwam de middenvelder tot 81 optredens in het shirt van The Great Old, waarin hij vijf keer trefzeker was. Hij was het afgelopen seizoen een vaste waarde en was een belangrijke pion in het succeselftal, dat eindelijk promotie naar de Jupiler Pro League wist af te dwingen. Omolo speelde zelfs nog twee keer de volledige wedstrijd in de beslissende barrages tegen Roeselare. De nieuwe trainer Laszlo Bölöni denkt de 12-voudig international echter niet nodig te hebben.