Boskamp maakt zich zorgen om Zulte Waregem: Geen goeie zaak

Boskamp maakt zich zorgen om Zulte Waregem: "Geen goeie zaak"

24-07-2017 13:30
4

Zulte Waregem is een ploeg waarvan iedereen verwacht dat ze meestrijden voor Play-Off 1. Johan Boskamp is echter niet zo zeker daarva,. De Nederlandse analist zag opnieuw bijna een volledig elftal vertrekken. 

Boskamp snapt niet dat spelers de club zo snel willen verlaten. "Kijk eens naar de uitgebreide lijst vertrekkers. Wel zes of zeven namen. Niet niks. Raar vind ik dat. In ruil zijn er vooral spelers gehaald die bij hun club niet constant speelden. Keerzijde van die medaille is wel dat de spelers hongerig zijn en dat ze zich absoluut willen tonen. Francky Dury is dan de juiste man op de juiste plaats. Hij zal ze wel ophemelen en boven zichzelf doen uitgroeien", aldus Boskamp in Het Belang Van Limburg.

Mbaye Leye is nog niet weg, maar wil wel vertrekken. Een groot gemis, volgens Boskamp. "Het gezeik met Leye is geen goeie zaak. Die jongen had vorig seizoen een grote impact op de resultaten. Hij schiet er elk jaar een hele reeks in. Wie gaat die rol overnemen? Ik hoor ook dat hij belangrijk is in de kleedkamer."