Sels roept vragen op na Supercup: Niet op één hand te tellen

Sels roept vragen op na Supercup: "Niet op één hand te tellen"

24-07-2017 12:22
1

Matz Sels wordt dit seizoen de titularis bij Anderlecht, dat lijkt inmiddels wel duidelijk. De Rode Duivel is niet naar Anderlecht gekomen om op de bank te zitten. Toch liet hij geen onvergetelijke indruk na tijdens de Supercup.

Het Laatste Nieuws geeft aan dat Sels mooie acties afwisselde met veel slechtere. "Het is voor iedereen nog wat wennen. Matz Sels kwam enkele keren op imposante wijze uit en zorgde met een kattensprong voor een prachtsave op een uithaal van Saponjic. Maar op vlak van coaching en - vooral - meevoetballen kan en moet de 25-jarige huurling van Newcastle nog stappen zetten. De keren dat Sels een lange bal in niemandsland stuurde, waren niet op één hand te tellen."

Sels weet echter dat zijn positie voorlopig niet ter discussie staat. "De ex-speler van AA Gent verdient evenwel tijd om zich in te werken. Die zal hij ook krijgen: coach Weiler acht Mile Svilar (17) nog niet klaar voor het grote werk, Frank Boeckx revalideert verder van zijn rugblessure en Davy Roef wacht op de toestemming om Anderlecht definitief te mogen verlaten."