Wenger reageert op transfergeruchten: Ze kunnen Sanchez niet krijgen

Wenger reageert op transfergeruchten: "Ze kunnen Sanchez niet krijgen"

24-07-2017 08:45

Arséne Wenger heeft teruggeslagen na de aanhoudende berichtgeving over Alexis Sanchez. De manager van Arsenal voelde zich genoodzaakt te reageren nadat zijn sterspeler richting de Londense uitgang werd geschreven.

"Ik heb de krant L'Equipe de afgelopen drie, vier dagen gelezen. Ze schrijven nu ineens over Neymar in plaats van over Sanchez. Drie dagen geleden ging het nog over Alexis. Ze hebben, net als jij, onderwerpen nodig", aldus de Fransman op een persconferentie, waarbij het voor het grote deel over de Chileense aanvaller ging.

Volgens Wenger gaat PSG er niet in slagen om Sanchez te contracteren. De oefenmeester komt dan met een opvallende theorie. "Ze kunnen Sanchez niet krijgen, dus gaan ze maar voor Neymar. Of we Alexis gaan verkopen? Nee, ik heb mijn keuze al een tijdje gemaakt. Dat heb ik de afgelopen keren al duidelijk gemaakt."

Wenger zegt dat de club financieel sterk in de schoenen staat en dat het zich niet genoodzaakt voelt om sterke spelers van de hand te doen. "We zitten in gunstig vaarwater, dus willen we onze beste spelers behouden. Je ziet dat er overal strijd is om topspelers te halen."